Digitale bijeenkomst CMK 2021-2024: Veluwe en Achterhoek

Op 1 november is het projectplan Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 samen met de subsidieaanvraag ingediend bij het FCP en de provincie Gelderland. Uiterlijk 1 februari krijgen we daar reactie op. In de tussentijd zitten we niet stil, en gaan we verder met de voorbereidingen voor de inrichting van deze nieuwe projectperiode.

woman-working-telecommuting-inside-house_23-2148503808

CCE, combinatiefunctionarissen en cultuurcoaches zijn onze belangrijkste partners in de uitvoering van het CMK-plan en in de begeleiding van de scholen. We willen jullie daarom zo snel mogelijk meenemen in de stappen die we nu gaan zetten. Maar ook willen we jullie vragen inventariseren zodat we daar bij de verdere inrichting van het project zo goed mogelijk antwoord op kunnen geven.
We hebben voor een regio-indeling gekozen om uitwisseling in je directe omgeving te bevorderen of om die op gang te brengen. Mocht je desondanks niet kunnen op de dag van jouw regio, dan mag je je uiteraard aanmelden voor de andere bijeenkomst.

Programma

De bijeenkomsten starten met een gezamenlijk deel met informatie over de inhoud en het verloop van het traject vanaf januari 2021. Daarna gaan we in groepen uiteen, onder leiding van een adviseur van Cultuur Oost. Hierin gaan we dieper in op de Route Cultuureducatie en op de ervaringen die hiermee zijn opgedaan. Ook gaan we in op jullie vragen die er ongetwijfeld zullen zijn. Daarna sluiten we gezamenlijk weer af.

Wil je aanwezig zijn?

Je kunt je per e-mail aanmelden bij Jacky Djaidoen en ontvangt een bevestiging met de link voor de bijeenkomst. Geef in de mail door: je naam, e-mail, de organisatie en de plaats/regio waarin je het CMK- project uitvoert.

Francien Simons

Door

Francien Simons

Francien is programmamanager van CMK Gelderland, in die functie faciliteert zij de basis voor goed cultuuronderwijs in Gelderland.

Stel een vraag