CMK Routecafé

De Route Cultuureducatie is gestart, de documenten van CMK 2021-2024 zijn beschikbaar, kortom we zijn onderweg! De een heeft al een aantal intakegesprekken gevoerd, de eerste scholen hebben Evi ingevuld. Anderen zijn de gesprekken aan het inplannen, of zijn met hun werkgever of gemeenten nog in gesprek over de vorm waarin de CMK-projectleiding gegoten kan worden. Ieder wandelt hierin een eigen tijdpad, maar komt hierbij wel langs vergelijkbare tussenstappen.

remote-meeting-concept-illustration_114360-4704

Wil je van collega’s uit je regio of uit de provincie horen hoe zij het doen, of heb je een concrete vraag over CMK 2021-2024 waar je mee zit, kom dan naar het (online) CMK-Routecafé. Daar ontmoet je adviseurs van Cultuur Oost en collega’s uit je regio en de rest van de provincie. Voor de inrichting van de digitale statafels, is het handig als je aangeeft aan welke tafel(s) je wilt aansluiten:

  • Routegesprek
  • Overkoepelend Projectplan
  • Verantwoording

We starten gezamenlijk om 15.00 uur, inloop is er al vanaf 14.45 uur. Daarna kun je  – net als in een echt café – zelf besluiten hoe lang  je blijft. Om digitale toegang te kunnen krijgen voor het Routecafé moet je je aanmelden. Doe dat uiterlijk vrijdag 18 februari via het formulier. Op maandag 21 februari ontvang je via mail de link voor digitale toegang tot het CMK-Routecafé.

Francien Simons

Door

Francien Simons

Francien is programmamanager van CMK Gelderland, in die functie faciliteert zij de basis voor goed cultuuronderwijs in Gelderland.

Stel een vraag