Next Stop 2022

Next Stop is dé conferentie voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur voor mensen met een beperking. Met ruimschoots aandacht voor cultuur in het speciaal onderwijs, vso en praktijkonderwijs. Laat je overspoelen met frisse inspiratie en geniet van podiumvoorstellingen, deel je ervaringen, doe mee met de workshops en het kennisfestival met break-out sessies!

metrokaart 31

Eerste namen bekendgemaakt
De organisatie van NEXT STOP 2022 heeft voor de conferentie op woensdag 30 maart 2022 inmiddels meerdere namen vastgelegd. Dit zijn onder andere de dansgezelschappen Introdans en Misiconi en jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis. Ook is er een gezamenlijke workshop door VTS Nederland en Karin Kotte, bekend van de procesgerichte didactiek. Verder zijn er sessies van Stichting Onbeperkt Genieten en Komt het zien. De conferentie wordt georganiseerd door Plein C, Stichting Kunst & Cultuur, Cultuur Oost en het LKCA en vindt plaats in het Akoesticum in Ede. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de conferentie.

Voor wie
NEXT STOP 2022 is bedoeld voor cultuurcoördinatoren, beleidsmakers, kunstvakdocenten, (educatie)medewerkers van culturele instellingen en eigenlijk voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur voor deze doelgroep.

Online bijeenkomsten in aanloop naar de conferentie
In aanloop naar 30 maart organiseren we op 9, 16 en 23 maart tussen 15.00 en 17.00 uur een gratis online bijeenkomst met keynotes en kennisuitwisseling op de pijlers verdiepen en verstevigen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden hier.