Start Basistraining Coachend werken met Route Cultuureducatie

De Route Cultuureducatie is de werkwijze waarop Cultuur Oost het programma Cultuureducatie met Kwaliteit in Gelderland vormgeeft. De Route geeft houvast en biedt een overzicht van de stappen die de procesbegeleider samen met de school kan zetten. Binnen de Route Cultuureducatie staat de ontwikkelwens van de school centraal. De school heeft de regie en de rol als cultuurpunt zit in het zorgvuldig begeleiden van het proces. Wat vraagt dit van de procesbegeleider?

telework-concept-illustration_114360-5624

Training voor cultuurpunten die CMK-scholen begeleiden

Training Procesbegeleiding

In deze training, verdeeld over vier bijeenkomsten op woensdagochtend ontdek je hoe jij de school optimaal begeleidt. Je verdiept je in gespreksvoering, ontdekt hoe je eigenaarschap van de school verstevigt en oefent je in coachend begeleiden van de school. Je krijgt zicht op jouw verantwoordelijkheid in het proces, en weet hoe en wanneer je je eigen expertise, kennis en netwerk het beste inzet. Kijk voor meer informatie op de pagina bij CultuurCollege.

Reineke de Vries

Door

Reineke de Vries

Reineke is adviseur onderwijs. Als adviseur en coach werkt zij samen met scholen, kunstenaars en culturele instellingen aan cultuureducatie met kwaliteit.

Stel een vraag