Rozet gaat ook werken met de Route Cultuureducatie 

Op 24 mei ondertekenden Miriam van Meer, projectleider CMK van Rozet in Arnhem en Francien Simons, programmamanager CMK van Cultuur Oost de samenwerkingsovereenkomst. In 2020-2021 ontwikkelde Cultuur Oost samen met vijf grotere cultuurpunten de Route Cultuureducatie. Dit is de werkwijze waarop we het programma Cultuureducatie met Kwaliteit in Gelderland vormgeven. De route geeft houvast en biedt een overzicht van de stappen die je in dit proces kunt zetten.

Miriam van Meer en Francien Simons

Miriam van Meer, projectleider CMK van Rozet in Arnhem en Francien Simons, programmamanager CMK van Cultuur Oost

Miriam: “De Route Cultuureducatie visualiseert ook onze werkwijze en is daarom een hele geschikte tool om te gebruiken in onze CMK-gesprekken met scholen.” Francien: “Het is goed te zien dat de Route en de werkwijze ook in een grote stad als Arnhem van waarde is. We zijn blij dat ook Rozet er gebruik van gaat maken.” Voor de Arnhemse scholen die door Rozet begeleid worden, komt een speciale, eigen ingang op de startpagina. De stappen binnen de route blijven gelijk, hier en daar zullen de ondersteunende teksten op de Arnhemse werkwijze worden aangepast. Voor de cultuurpunten van Cultuur Oost verandert er niets. Cultuur Oost wenst Rozet veel plezier en succes in het werken met de Route Cultuureducatie!

Meer weten over de route? Neem dan contact op met Francien Simons.

Francien Simons

Door

Francien Simons

Francien is programmamanager van CMK Gelderland, in die functie faciliteert zij de basis voor goed cultuuronderwijs in Gelderland.

Stel een vraag